Uluslararası alanda taşımacılık hizmetleri vermek üzere özellikle son yıllarda pek çok firma ortaya çıktı. Çoğu sadece küçük ölçekli taşımacılık hizmetleri vermekte olan ve deneyimsiz kişilerin kontrolüne bırakılmış olan bu firmalardan alınan hizmetler sonrasında birçok kişi aldığı hizmetlerden memnun kalmadığı noktasında birleşiyor. Yirmi yıla yaklaşan geçmişi ile birlikte Zafer Lojistik olarak uluslararası alandaki en güvenilir taşımacılık hizmetlerini sizlere sunuyoruz. Tüm güvencelerini yerine getirerek vermiş olduğumuz hizmetlerde alacağınız hizmetin kalitesi aynı zamanda verdiğimiz hizmetin de garantisi olacaktır. Bugüne kadar 10 farklı ülkede bulunan acentemiz sayesinde kurumsal kanallarımızı etkin bir şekilde kullanma fırsatını buluyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projeler arasında Sırbistan taşımacılık faaliyetleri de yer almaktadır. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızın bir gereği olarak taşıdığımız yükleri kendi ürünlerimizmiş gibi taşıyıp bunun sorumluluğunu üzerimizde hissederek istenilen yerlere taşımacılık hizmetlerinin verilmesini sağlıyoruz.

Zafer Lojistik Sırbistan Nakliye için Neler Sunar?

Zafer Lojistik olarak acentelerimiz dışında kalan bölgelerde de etkili bir şekilde taşımacılık faaliyetlerinin verilmesini sağlıyor ve bu konuda daha gelişmiş hizmetler ortaya koyabilmek için çalışmalarımızın seyrini bu yönde geliştiriyoruz. Tüm taşımacılık hizmetlerimizde olduğu gibi Sırbistan nakliye işlemleri sırasında da müşterilerimizle birlikte onlarla en iyi şekilde iletişim kurarak nasıl bir hizmet almak istedikleri hakkında fikir sahibi oluyoruz. Hem komple hem de parsiyel olarak gerçekleştirebildiğimiz taşımacılık faaliyetlerinde en çok ihtiyaç duyulan hız ve kaliteyi bir arada barındıran firmamız taşınacak olan malların ve yükün hiçbir hasar almadan istenilen noktalara ulaşmasını sağlamaktadır. Bugüne kadar yapmış olduğumuz başarılı taşımacılık hizmetleri de bu konuda bizim güvencemiz ve referansımız olmaktadır. Profesyonel çalışmalarımızın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasındaki en büyük paylardan biri de tamamı eğitimli personelimiz sayesinde mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra düzenli olarak kontrolleri ve bakımı yapılmakta olan tüm araçlarımız ile hiçbir sorunla karşılaşmadan nakliye işlemlerinin tamamlanmasını sağlıyoruz. Doğu Avrupa ülkelerinden Romanya Nakliyat çözümlerimizi buradan erişebilirsiniz.

Sırbistan Parsiyel Taşımacılık Nasıl Yapılır?

Sırbistan’a gidecek olan malları için taşımacılık hizmetlerimizden yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle firmamıza ulaşması gerekmektedir. Acentelerimizden ya da farklı iletişim kanalları aracılığı ile firmamıza ulaştıktan sonra ne tür bir hizmet almak istediğiniz hakkında doğrudan sizden bilgi alarak en ideal taşımacılık hizmetinin ne olacağı yönünde karar veriyoruz. Bu noktada tecrübemizden yararlanmak istediğiniz takdirde siz müşterilerimize en ideal şekilde hangi yolla taşımacılığı yapabileceğimiz hakkında da bilgiler verebiliyoruz. Sırbistan parsiyel taşımacılık faaliyetlerini de vermekte olan firmamız komple parçalar halinde de taşımacılık hizmetlerini sunabilmektedir. Yüklemeden son teslimata kadar tamamen firmamızın güvencesi altında olan taşımacılık faaliyetlerimiz sayesinde olası sorunlarla karşılaşmanız halinde tüm yükümlülüğü de üzerimize alıyoruz. Müşteri odaklı bakış açısına sahip olan firmamızın en avantajlı yanı ise maliyetler açısından sizlere en uygun çözümleri üretmesi olmaktadır.